Lexonex

Mobileme not functioning

6 posts in this topic

What I'm I missing here. I have been using a trial Mobileme and I think it is great. Today, I have added a new contact on my Mac Pro and for the last six hours it can't make it to the mobileme cloud and back onto my iPod Touch.....Settings are all the same....

 

The cloud down today?

Edited by Lexonex
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mobile me was working fine for me.

 

Are you still having the problem?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes still having the problem. I have loaded a new "contact" in my address book downstairs' device and that particular address will NOT show up in the mobileme cloud nor to my two other devices (total of 3 Apple devices that are capable of syncing and which I like having synced) .... First time that has happened... I can't figure it out.

 

Suggestions?

 

Thanks...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I went in and changed my Safari Bookmarks Bar and no problem. Went to the cloud and synced my other devices... For whatever reason my Address Book does not sync.... What is going on????

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

FINALLY, got the contact to sync via the cloud. I went in post some words under "notes" of the contact. That for whatever reason got it to sync... Explanation? I have no clue...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

That is very strange. At least it is now working.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now