R94N

Does anyone else have to click the 'sign in' button twice?

6 posts in this topic

Hi. I was wondering whether anyone else has experienced this whilst using the MacCast forum.

 

When I go to sign in to the forum, I click on the button once and it just refreshes the main forum page. I then have to click it again to load the login page. It's just a small thing and I'm not too bothered by it, but I was wondering whether anyone else has experienced this.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try clearing out your cookies.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

What browser are you using? I've never experienced that in Safari 4.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Weird...I am using Safari 4 - it doesn't happen all the time though which is weird.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a similar (annoying) problem. I have the login page...

 

http://for]um.maccast.com/index.php?app=core&module=global&section=login

...as a Bookmark in Safari. When I click on "Sign In" - the credentials being entered by Safari as I've got it to store them - the page gets refreshed and the following address...

 

http://forum.maccast.com/index.php?app=core&module=global&section=login&do=process?s={key}

...appears where {key} is a unique value assigned each time. It's only when I click on the "Sign In" button again that I'm logged in. Clearing the MacCast cookies has no effect.

Edited by Harry_The_Bustard
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I have the same problem. It's kind of hard to describe but essentially I have to click the sign in button twice.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now