Dolphbucs

A Glitch with the forum Software on Safari 5 ?

3 posts in this topic

Hey Adam, just a heads up, but using Safari 5 ( at least with extensions enabled ) when Safari has been open for awhile, clicking on the replay button opens a tab with a recently visited site ... the original tab is still fine and does open the message dialog. This is the only forum this happens with on my machine. Emptying cache does not correct the issue but closing Safari 5 and re-launching fixes it for awhile.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just trying to figure out what you mean so I can see if there is something in the Board setup (Adam is camping). Do you mean the Refresh in the right of the Address Field? Have you checked the Safari preferences? I know there are new options available in 5.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I mean when you click in the fast reply box to open it up or when you hit any Reply button ( sorry for the spelling error ). It causes Safari to re-open the last closed tab. I have since figured out that if you just leave that last tab open in the background, everything is fine. The reason I suspect it has something to do with the forum software is that this only occurs on this forum ( Leo's, Apple's, TFFG, and my Comics forum all run fine ). Probably just some coding in the forum software that needs to be tweaked and I just wanted you guys to be aware of it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now