Jump to content
Sign in to follow this  
afropete14

iWeb Publishing Without pictures page

Recommended Posts

I recently made a website using iWeb that contains images and a few image pages. When I exported to a folder and ran it from my disk Safari was able to display the pictures pages in all of their glory but no other browser could. When I uploaded it to the server Safari couldn't display it either. I am going to GoDaddy and images in other parts of my website work fine, it is just the "photo pages" that don't work

 

Has anyone had a similar problem or know of a possible solution?

 

Thank You.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've just started playing with iWeb and a page with just three images on it which I knocked up and published to "My Pages" in .Mac appeared fine in Safari, Opera and Camino but not in Firefox - all the latest versions. I realise it's not quite the same scenario as yours but it maybe shows that Firefox isn't the shining light everyone seems to think it is. (That said I still have it as my default browser.) I'll let the Mozilla geeks know in the hope they can either fix it or tell me it's iWeb that's at fault.

Edited by Harry_The_Bustard

Share this post


Link to post
Share on other sites

iWeb being borked with FF3 is a known bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×