Jump to content
pieman

my boot camo woahs

Recommended Posts

hello there all my interprid travellors,

been a long time since i posted anything been really busy i guess life sometimes gets in the way go figure. i have a really unusual problem recently i've been trying to install windowsxp on to my mac for colege study purposes and something very weird happens.

 

i run boot camp it partions my disc quite successfully

i insert my windows xp disc then click the install windows button at which ponts my mac restarts and proceeds to run the windows xp installer.

so everything's ok but when it comes to clicking enter to install nothing happens.

am i the only person to have this problem can you help me i reallyneed xp up and running soon.

thank you

 

i am currently running a macbook 2.0 ghz in white and i just typed this on said keyboard so i know theres no problems there.

 

thank you again

Edited by pieman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not to be grouchy, but, this is an online forum, not a text message. Please use punctuation. It was quite difficult to read your post.

 

The [Enter] key on my machine doesn't register in my Parallels XP environment either (actually, not on the keypad).

 

I use the [Return] key.

 

Might work for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Not to be grouchy, but, this is an online forum, not a text message. Please use punctuation. It was quite difficult to read your post.

 

The [Enter] key on my machine doesn't register in my Parallels XP environment either (actually, not on the keypad).

 

I use the [Return] key.

 

Might work for you.

i no i no should have proof read it, been a long day this problem just wont go away. tried the return key like suggested no buttons on the keyboard are responding.

 

i try f3 to quit nothing

i try r to repair nothing

i don't understand this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using a special keyboard? It sounds like the Windows installer is just not recognizing your keyboard (as though the keyboard drivers aren't being loaded up when the installer starts). This could be attributed to some keyboards. Do you have another keyboard you could try?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×