Jump to content
Sign in to follow this  
2farrell

iPhone Email Push Stops Working

Recommended Posts

Has anyone else been afflicted by the Email Push not working the last couple of days.

I've tried a Chat with Apple Online Support (95 minutes on hold....what a joke!) and they gave me some crap that they don't know of anybody else having this issue.

Maybe they should read their own Forums. Three Pages in two days.

http://discussions.apple.com/thread.jspa?t...=0&tstart=0

 

They told me the usual stuff which I'd already gone through. Checked my Wife's Phone and it has the same issue.

Then they had the cheek to say that maybe both our Phones are defective and should send them in for checking....HUH?

I'm sorry but MobileMe support reminds me too much of what Dell support turned into.

There has to be another avenue to get someone better at Apple to notice? The Online Chat is killing them and not working (no matter what they say).

Share this post


Link to post
Share on other sites

i sent two test emails from my gmail to my mobileme. when my iphone is connected to wifi, it notifies me of the email about 15 seconds after i hit the send button on my mac. when i disable wifi, using 3G, my iphone notifies me about 7 seconds after i click send on my mac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3G 2.2

 

some times mynew email is fetched in the background but most of the time I need to open my email and then all my new mail starts popping in from the past few hours.

 

Although I love all the other features of the phone, I think this is the most important one and it does not work!

 

Any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry 3G 2.1 version (I was just wishing 2.2 had come out and fixed my email problem)

 

3G 2.2

 

some times mynew email is fetched in the background but most of the time I need to open my email and then all my new mail starts popping in from the past few hours.

 

Although I love all the other features of the phone, I think this is the most important one and it does not work!

 

Any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Push email both from our own server running Kerio and MobileMe are working as they should for me. Are you using wifi or the cellular connection? It might be a problem with your phone's persistent connection to the server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×