Jump to content
TerryB

Itunes not working correctly?

Recommended Posts

I couldn't work out what's going on - perhaps someone else can?

 

I have a playlist and UNLESS I actually have iTunes in foreground it frequently starts playing the next item BUT does not route the sound to the Express speakers. (I think it doesn't even put it to the MBP speakers either.

setup is:

iTunes (always kept up to latest version and this has happened certainly in the last couple)

 

Hardware Overview:

 

Model Name: MacBook Pro

Model Identifier: MacBookPro5,4

Processor Name: Intel Core 2 Duo

Processor Speed: 2.53 GHz

Number Of Processors: 1

Total Number Of Cores: 2

L2 Cache: 3 MB

Memory: 4 GB

Bus Speed: 1.07 GHz

Boot ROM Version: MBP53.00AC.B03

SMC Version (system): 1.49f2

Serial Number (system): 730130D27XJ

Hardware UUID: 483D5445-7FFB-5C4E-A4C0-3D72E2D651FC

Sudden Motion Sensor:

State: Enabled

 

Airport Extreme + 2 * Express (all 'g')

 

Of course, now I want to repeat this to give it step by step, I can't!

I dunno - do you?

 

 

Does anyone?

 

 

TerryB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×