Jump to content
Sign in to follow this  
jreevior

2nd Gen iPod won't play or sync when plugged in

Recommended Posts

My 10GB iPod has all of the sudden decided that it doesn't want to do anything when it is plugged in. It doesn't matter if it's plugged into power or the computer, the iPod will show the apple screen, flash the menu, then the apple screen again, then the checkmark saying that it's ok to disconnect. My PC or Mac cannot detect the ipod, and I have reset it a ton of times, with the same result.

 

Any help would be appreciated.

 

-Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

does it even connect at all or does it just not sync? if it connect see if there is an iPod update available.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It doesn't matter what machine I hook it up to, it'll reboot and show the disconnect icon.

 

I brought it to my local Apple store, and they confirmed that there is nothing I can do. I would have to send it in and pay $250 to get it replaced.

 

I would rather get a new iPod instead of a refurbished one.

 

-Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

how long ago did you get it? do you have a warrenty? i would put up a bit of a fight about it since they are not supposed to crap out on you like that. maybe you can get it swapped or at least a discount on the repair.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×